D&K electronics b.v.

                                    News
Copyright 2018    |    Designed by D&K    |    Legal statement

Billiard News:
BT-90 Classic

Nieuwe Biljart timer.
Onze biljart timers zijn uitgebreid met een nieuw model in de look van de vertrouwde BT-55.
Enkele kenmerken: 3-digit digitale uitlezing van de resterende miniuten, bijvullen van munten tot 999 minuten op een milliseconde nauwkeurig en een attentie signaal wanneer de laatste minuut is ingegaan. Standaard inworp 1,00 per ingestelde tijdseenheid.
website
website
Home    |    News    |    Billiards    |    Bowling    |    Soccer    |    OEM    |    Download    |    Dealers    |   Contact  |
Billiard News:
REPARATIES: biljart producten

Wij bestaan inmiddels, mede dankzij onze trouwe afnemers en gebruikers van biljart scoreborden en timers al weer ruim 34 jaar.
In die tijd hebben wij meer dan 20 duizend producten wereldwijd geleverd. Met volle overtuiging staan wij achter onze producten maar regelmatig worden de laatste tijd bij ons biljart producten ter reparatie aangeboden die ouder zijn dan 10 tot zelfs meer dan 30 jaar.
Soms niet helemaal compleet en/of verkregen vanuit een faillissement of via Marktplaats / Ebay.
Wij doen onze uiterste best maar op een gegeven moment houdt het natuurlijk op. De kosten voor reparatie en de daarvoor benodigde tijd is vaak niet meer in verhouding tot de aanschaf van een nieuw product. Ook het uit- en weer inpakken van de producten plus de verzending kosten heel veel tijd.

Stuur ons dus geen kansloze zeer oude producten met reparatieverzoek!

Wij zijn regelmatig genoodzaakt om zeer oude producten die ons toegezonden worden te bestempelen als "niet meer te repareren".
Dit alsmede omdat bepaalde elektronica chips gewoon niet meer leverbaar zijn.
Voor alle reparatie zendingen aan ons van producten die ouder zijn dan 10 jaar wordt standaard 25.00 excl. BTW extra aan behandelingskosten berekend. Dit geldt ook wanneer er geen reparatie heeft plaatsgevonden omdat het product door ons als niet meer te repareren wordt aangemerkt.

De verzendkosten van terug te zenden producten zijn altijd voor rekening van de aanbieder + evt. verpakkings -en administratiekosten.
Ook kunnen wij niet voor reparaties van oude producten van te voren een prijsopgave doen. Om dit te kunnen bepalen zit er dan al te veel tijd in. Ieder verzoek tot reparatie is dus altijd voor eigen risico!

Wij zullen natuurlijk wel zorg dragen voor redelijke kosten die in verhouding staan met de staat van het product en de actuele nieuwprijs zoals verkrijgbaar via de erkende vakhandel. Wij berekenen buiten de garantie periode van 2 jaar 60,00 per uur voor elk product ter reparatie en afhandeling.

Ook verwachten wij in ieder geval van u dat de naar ons toegezonden producten met een reparatie verzoek een bijgesloten schriftelijk probleem aangeven, degelijk verpakt zijn en in een herbruikbare verpakking verkeerd die geschikt is voor terug zending / retourneren.
Een duidelijk retournerings -en facturatie adres is absoluut noodzakelijk. Ook is het zeer belangrijk dat de aangeboden producten voor reparatie schoon en zeker niet extreem vervuild zijn. Wij berekenen altijd extra kosten in dit geval.

Onze prijzen: zijn altijd exclusief BTW en verzendkosten.
Betaling: op rekening voor bekende afnemers of na overleg bij vooruitbetaling.

Indien u ons producten met een reparatie verzoek toezendt gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden.

Met vriendelijke groet,
het D&K team.

Niet meer nieuw te leveren producten:

Afstandsbedieningen die ouder zijn dan 10 jaar zoals: RCM 900, RCM 1100, RCM 1500 en RCM 1600.
Biljart Thermostaat: TMP-03
Wij leveren onze Biljart Producten uitsluitend via de door ons aangestelde erkende vakhandel.